Retrobada inici de curs 2023-2024

jueves, 28 de septiembre de 2023

Joan Ball-llosera

Aquest dijous 28, el nostre club va iniciar la ronda de reunions anuals de membres amb una retrobada molt esperada per part de tots els participants.

Va ser una retrobada només de socis de club sense convidats donat que en aquesta ocasió no tindríem un conferenciant habitual sinó que el President va exposar diversos temes necessaris de ser tractats entre els nostres socis per a la gestió interna del Club.

A més, es va realitzar una formació interna sobre el nous sistema Polaris i el seu paper en les funcions del club i els membres, obligatòria de ser presentada pel CICO (el propi president en aquest cas) als socis.

També es va donar informació relativa a la organització Rotary com a entitat internacional, sobretot adreçada a les noves incorporacions al nostre club en els darrers mesos.

Finalment i com a colofó, el Sr. Carles Rovira ens va explicar de manera amena i detallada la seva experiència en el viatge d'intercanvi Catalunya-Nova Anglaterra sota el paraigües de IRA (Interchange Rotary Adults) que es va realitzar aquest setembre. Aquí ens va poder explicar com és la vida Rotary en aquesta zona sobretot a l'estat de Mayne i la població de Baybooth, Camdem, i altres.

Com a resultat moltes ganes de tornar a tenir les cites d'amistat els dijous en el Miramar i ja esperant la propera trobada el dia 5 d'octubre.


Diversos membres del nostre club tornant a conversar junts després de l'aturada de l'estiu (foto: A. Fornos)